perjantai 30. syyskuuta 2011

FRIDAY , HAPPYDAY !

tässä ihan pikasesti tän päivän tapahtumia . elikkä menin kasiks kouluun ja menin lauran kans samaa matkaa , päivä alko äikän tunnilla , jossa saatiin uudet paikat ja ylläri istun jonku hiljasen vieres :D sitten oli matikkaa ja mul valitettii koko aja koska mua ei kiinostanu oikee se touhu just sillo , oon ollu koko päivä iha vittuuntunu :o no matikan jälkee oli ruotsi ... jonka jälkee alko kaks kuvis tuntii ja se opettaja musutti sen koko tunni mul jtn turhaa ja laitoin joka asiaa vastaa ... :D ku menin kotii koulu jälkee siivoilin huonet ja noora vei meiän koiran sit lähettii ulos . mentii ellan kans sit heselle :) ella osti juusto ateria ja söin siitä puolet . nona ja jasu ilmesty heselle kans ♥ ja sit me lähettii siit hetke pääst ellan lauran nooran ja vilman kans kerttulaa päi , myöhemmi mentii takas friisilää ja noora ja vilma ja ella lähti keskustaa . laura ja mä sit mentii friisilä koulul moikkaa jasuu ja ronjaa :) eipä mulla ihmeellisempiii nyt oot ! + sain tänää monta pusuu ku oli pusu päivä ♥ hihih



<3 elena

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

hate school

sori tä kirjottaminen on vähä jääny nyt meinaa ku tuun illal himaa ni oon nii väsyny ja meen suoraa suihkuu ja katon hetkke telkkarii sit meen nukkuu ... :D no mut ei täs viime päivin oo mitään erityistä tapahtunu ...
lauantaina oltiin meiä porukoide kummilapsen synttäreillä , mulla oli tosi kivaa siellä ! ja syötiin myös ihan kiitettävästi  :) sunnuntaina olin sit vaan kavereiden kanssa :) maanantaina ja tiistaina olin kans vaan ulkona kavereiden kans :) tänää samaa rataa .. ei mulla tapahdu mitään :D:D ... mut ei tässä muuta . anteeks tälläne tylsä postaus täs näi ...


<3 elena

torstai 22. syyskuuta 2011

autumn

Tässä pikasesti tän päivän tapahtumia . heräsin aamulla joskus puol kuuden aikaan , ja sit laitoin itteni valmiiksi ja lähin nooralle päin :) nooralta lähettiinki sit jo koululle päin ja koulu alko kolmella kässä tunnilla , ja olin iha sairaan väsyny ja huono vointinen joten menin terkkarille pyytämään buranan . kun koulu loppu ni tultii kaupan kauttaa meille . kaupasta ostettiin patonkia , kurkkua , tomaattia , kevyt majoneesia ja juissi :) meillä tehtiin sitten omat subway patongit :) no ella dataili tässä hetken ja lähti sitte nooran kans ulos , ja mä rupesin nukkumaan ... heräsin ku anton soitti mulle ja kysy lähenks ulos mut emmä jaksanu ku pitäis lukee kokeisiiki vaikka siitä ei oo mitään vielkään tullu ... no mut en nyt ehi ihmeemmi kirjottamaa koska salkkarit jatkuu varmaa pia !

<3 elena






keskiviikko 21. syyskuuta 2011

school , school and school ...

alkuviikko on menny ihan kivasti ... vaikka mulla on ollu hirvee vitutus koko ajan , ja oon ihanku olisin kipeeks tulos. ;/ , eilen juostiin pururata testi koulussa ja mun kurkku tuli niin kipeeks matkal et ku päärin maalin jalat petti alta ja yskin vaan koko ajan , ei kiva . eilen sit muutenkin olin vaan nooran niken lekan ja joideki muide kans ! :)
mulla ei oo mitään ihmeellisempii tässä tällä viikolla tapahtunu , nyt oon tän päivän kotona varmaanki ja luenn huomiseen äikän kokeeseen josta en ymmärrä yhtikäs mitään !



sunnuntai 18. syyskuuta 2011

KAVERI POSTAUS



Noora

nooran oon tuntenu tarhast asti . sen kans meil on niin paljon muistoi , ihan ekaks tulee mielee kaikki retket tarhassa , ja meidän luokka retki särkkikseen . nooran mä voin aina luottaa ja se myös aina kuuntelee mua , vaikka se joskus nauraa mun ongelmille se silti aina auttaa niissä . meille ei oo koskaan tullu mitään isoo riitaa nooran kanssa , vaan jotain pienii erimielisyyksii ja kaikki päättyy ku joku todistaa nooran olevan oikeessa ... nooran luonne on tosi sosiaalinen , herkkä , vähän itsepäinen mut silti niin ihana ! enkä vaihtais sitä mihinkään !




Ella

ellaan tutustuin vast kesällä , mut meist tuli heti tosi hyvii kavereit , ja nyt ella on mun yks parhaimmmista ja tärkeimmistä kavereista . ellan kans me aina vaan hassutellaan ja tehään kaikkea eikä mietitä tippaakaan tekemisiimme . nyt oon lähössä ellan kanssa syyslomalla laivalla ! ellaan mä voin kans luottaa tosi hyvin ja se aina kuuntelee eikä koskaan kyseen alasta mun asioita . ella kans osaa naurattaa ja tehä mut iloseks , joskus me vaan saatetaan pitää ihan rauhallisia päiviäkin ellan kanssa ja jutellaan vaan kaikesta :) ellan luonne on tosi ihana , vähän blondi ja tosi persoonallinen ! kukaan ei voi olla samanlainen kun ella !



Laura

lauraanki tutustuin vasta ihan kesän alussa , mut kesällä olin lauran kanssa joka päivä ja meistä tuli hyvii kavereit . lauran kans on turha rupee väittelee ku yleensä se on aina oikeessa .. lauran luonne on tosi mukava ja sen jutut mitä se aina selittää on niin hauskoi et aina kun niitä nauraa vedet tulee silmii , lauraan voi kans luottaa ja se jaksaa kuunella , välillä laura on tosi outo ja sellanen sisään päi suuntautuva , yleensä se kyl on tosi sosiaalinen ! lauran kans parhait muistoi on esim se kun lauraa oli meiän mökillä :) mikää ei vois korvata lauraa mun elämäs !



Sakari

saken oon tuntenu jo monta vuotta mut se tulee vaan aina tärkeemmäs mul , me ollaa koettu saken kans paljon , ja tulla kokee viel enemmä . ainaku mul on joku hätän , mä vaan otan puhelimen käteen ja soitan sakelle ja kerron mun asiani sille , se aina auttaa mua ja kuuntelee . sakella on tosi persoonallinen ja sosiaalinen luonne , sen luonne on myös tosi hauska ja ihana ! meillä on ollu yks riita saken kaa joskus viime talvena mut sekin sovittii . sakke on mulle ku veli , eikä mikää vois korvata sitä ! sen vuoks olisin valmis tekee ihan mitä vaan !



Veera

veeran kans ollaa tunettu jo yli kuusvuotta , me tutustuttiin hesellä ;) me ollaan veeran kans ku siskoi jote meillä on ollu muutamii riitoi .. tosin kaikki on kyl liittyny viime kesään . molemmat on muuttunu , meistä on tullu tosi erinlaisii , mut silti ollaan yhä parhaist parhaimpii ystävii ! kuitenkin myös ollaa koettu veeran kans paljon ! ollaan oltu puolassa laivalla ja unkarissa ! enkä haluis et olisin kokenu ne kokemukset jonku muun kans ku veeran ! veeran luonne on vähän arka , blondimainen ja itsepäinen . mun ja veeran muut riidat on ollu vaa jotain kiistelyitä jotka yleensä on loppuu kun joku sanoo et mä olen oikeessa tai kun kumpikin on väärässä

VIIKONLOPPU

tä viikonloppu on menny ihan rauhallisesti kotona ollessa :) eilen roope , hämis ja laura oli meillä melkeen koko päivän . myöhemmi sakke ja nepa tuli käymään meillä ennenku ne meni jerel . ku jere ja sakke lähti jerelt ne tuli viel moikkaa mua ja lauraa ni käytiin sit ulkona moikkaamassa niit . loppu ilta menikin sit siin datailles lauran kans ja mua vaan kertakaikkiaa väsytti niin paljon et nukahdin tuoleille ja sit meninki nukkumaa sohvalle , ja heräsin kun äiti tuli , sit lähettiin viemään lauraa kotiin , käytiin myös filmillä vuokraamassa filmi mutta enhän mä sitä kattonut ku menin suoraa päätä nukkumaan , oon varmaan tulossa kipeeksi , just ku aresti on lopuillaa . jees -.-



perjantai 16. syyskuuta 2011

boring and boring ...


tämä ja eilinen päivä on menny tosi tylsästi vaan kotona ollessa , koulua lukuun ottamatta .. mut eilisen piristys oli se et vilma tuli meille ! ei tehty mitäään ihmeempii juteltiin ja syötiin :) kun vilma tuli meille se eksy ja lähin sit tuolt kaato sateest hakemaan sitä kerttulan koulult ! :D ja vein sen kans keskustaan pysäkille :) no tänää olin nooral jo joskus 07.10 ja lähettii joskus puolen aikaa kouluun päi . etittiin jeree koulusta koska sil oli synttärit ja haluttii onnitella sitä :) no mut tän päivän piristys oli et nea tuli meille :) me sitten vaan juteltiin pää osin :) eipä mun päivii mitää ihmeempiä , sit ku pääsen ulos ni tulee vähän mielen kiintosempaa juttuu ... :D kolme päivää jäljellä ! ♥

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

täydellinen päivä !




tätä päivää voi kuvaillaa vaan yhellä sanalla , täydellinen ! kouluun kasiks ja ihan perus päivä , ensin oli kaks tuntii vallinaist sen jälkeen oli hissa katottiin jotain dokumenttii ja nukuin koko tunnin , heräsin ku se opettaja huutaa sielt edest ' hei tytöt takana elena ja noora ' :D no sen jälkeen meil oli matikkaa , ja sitten olikin enkun tunti ja saatin sanakokeet , sain 6+ , enkun jälkeen kävästiin välipalalla nooran kans :) sit alko äikän tunti -.- huoh mä en ymmärrä mitään äikästä !! no ella tuli meille koulu jälkee , sit oltiin vaa ja juteltiin. pian inka ja laura tuli kans meille ja ne sitte soitit roopen ja miikkan myös meil :D , no mun huonees oli koko illal kauhee meteli , ja ilma on ihan hirveen tunkkanen ! no mut tä päivä on menny tosi hyvin ! juotiin myös kahvia ja laura joi limsaa ja syötiin keksejä :)

tiistai 13. syyskuuta 2011

moi kaikille ! :)

Nyt mä sitten rupesin kirjottamaan tätä blogia. Vaikka en usko että mä tänne hirveesti ehin kirjotella! Mut yritän mahdollisimman usein tulla! Niin elikkäs tänään oli ihan mukava päivä koulussa, ensin meillä oli kolme tuntia kotsaa ja tehtiin siellä teeleipiä. Tosin mun ja Veeran taikinasta tuli liian vetistä joten opettaja lisäsi sinne jauhoja :D ja yllätykses mä käytin vähän liikaa astian pesuainetta :D No kotsan jälkeen meillä oli liikuntaa, vaisaaren salissa. Liikan jälkeen oli äikkää ja saatiin koulukuvat! Mua jännitti ihan sika paljon koska tiesin että mun kuva on aivan hirveä! No mut koulun jälkeen Ella tuli meille, juteltiin kaiken laista ja ellalle myös sattui muutama pieni tapaturma. Tehtiin myös yllättäen puuroa ja kahvia! Ja nyt Ella soitti että meenkö niiden mukaan syyslomalla laivalla ja tottakai mä oon menossa mukaan jos vaan mut päästetään! No eipä tässä tänään mitään ihmeellisempiä sitten tapahtunukkaa :o enää viikko arestii !