keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Want remember this day!

Moi taas vähän pidemmän tauon jälkeen! aatelin nyt et rupeisin kirjottaa vaan sillo ku on kunnolla kuvia ja sit ku on jotain kerrottavaa, ettei tuu sellasta turhaa. no mut nyt tähän päivää, alotin aamuni sillä että heräsin sit suoristin hiukset ja meikkasin. ja sit rysähdin takasi sänkyyn makailin tässä joku tunnin ja sitte rupesi vähä siivoomaa ja pukemaa ja sitten lähinki turkuu kohti, koska olin sopinu kavereiden kans et meen sinne niiden kanssa. pyörittii sitte pitki turkuu käytiin mäkkärissä ja sitte joskus puol viiden maissa mentii anttilaan koska siellä oli robinin keikka, tosin se laulo ehkä kolme laulua.. mut siis siellä me sit oltii ja tuli ihan hirmu kuuma ja sit ku frontside ollie alko ni me sit juostii ylös villen ja mikon kanssa ja meillä oliki sit vähä erilaine meno, kaikki me kolme laulettii siin ihan kympil ja ne pienemmät katto sillee '' aa ok?'' no mut sit me lähettiin puol kuus suppen luokse ja juteltiin siellä sitte kaikke, sit saati idea et lähetää ulos ja no alettii sit heittelee toisii lumihankee ja loppu tulos oli se et kaikki oli ihan märkiä ja kylmissää. sit lähettiin saattaa eetuu, jonnii ja oonaa bussi pysäkil. ja no tuli siin matkal puhuttuu pari henkevääki eetun kans! sit mentiin mä suppe ja aada viel vähäks aikaa suppelle juttelemaa kaikesta, sit mut haettiinki kotiin. nyt oon vaa kotona loppu illan ja huomenna meen uudestaan turkuun:) ja perjantaina lähenki jyväskylään idan ja iinan luokse! niin ikänä niitä kahta!!

bro♥


eetu♥


suppe ja true jonnet♥

jonnni♥

aada♥

emiliaa♥
<3 elena

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

I think i'm inlove

Moi! nyt ku mun piti pitää tauko ni mulle tuli hirvee himo kirjottaa tänne nyt. ni päätin sit kirjotella ihan vaan tästä viikonlopusta, ja siihen liittyi lapsen vahtimista, shoppailua, tuttavilla kyläilyä, leffan katsomista ja kokeisiin lukua! no mut alotetaan lauantaista! eli siis lauantai aamulla heräsin jo puol yhen toista aikaa, kävin suihkussa ja rupesin lukemaan historian kokeeseen. no siinä vierähti sit jonku aikaa kunnes rupesin sit meikkaamaan ja muutenkin laittamaa itteeni koska mentiin ikeaan ostamaan mulle uus sängyn pohja koska mun se vanha pohja meni rikki koska mä oon hyppiny siinä liikaa.. ikena jälkeen lähdimme sitten meiän tuttavan lapsen synttäreille! sellasen idan. ida on mulle tosi tärkee, ku sisko! mitä me sit niillä puhelimilla pelailtiin ja syötiin. me ei ehitty olee siellä kauaa koska meille oli tulossa hoitoon yks pari kuukautta päälle yhden vanha tyttö, nimelta Lotta. se on niin ihana ja lutunen! ensin oltii sitte puistossa keinumassa ja laskemassa liukumäkeä, sitten vähän kävelyllä ja lopuksi tultiin sisälle leikkimään, kattomaan telkkaria ja kyllä me vähän pianoakin soitimme. joskus yhdeksä aikaan Lotta haettiin ja sain siitä sitten kymmen euroa, vaikka aluks mun ei pitäny kyllä saada yhtään mitään. illalla mentiin sitten äitin kanssa viellä videovuokraamolle ja vuokrattiin yks leffa minkä nimi oli suomeks mun mielest ainaki hullu tyhmä rakkaus, en oo tosin yhtään varma. No sitten tähän päivään eli sunnuntaihin, heräilin siinä yhentoista aikoihin ja sitte aloin taas lukemaan sitä historiaa ja nyt luinki jonku kaks tai kolme tuntia vissiin! no sitten rupesin laittamaa itteeni vähä kuntoo ja lähettii sit joskus puol viiden maissa myllyyn äitin ja essin kanssa. myllystä mukaan tarttui muutamat pienet ostokset, koska mä en kertakaikkiaan löydä koskaan mitään vaatteita. ja huomenna käydään viel ehkä nopeesti siel, en oo yhtään varma viellä, koska mun pitää huomennakin lukee kokeisii. mut ei tästä päivästä mitään muuta oikeen. nyt tuli pitkä postaus! ja sitten viellä et tiistaina on ystävänpäivä, ja mä oon sen sitten ellan kanssa, mennään kaupungille kattelee kavereita, ja illalla sitten TPS-JYP jääkiekko peliin! nyt kuva niistä ostoksista ja vähän muitaki kuvia viikonlopulta!

kahdet lapaset, vero moda 12,95€

neule takki, h&m 9,95€

gollege paita, ginatricot 19,95€

neule paita, ginatricot 19,95€ 
legginsi farku, vero moda 16,95€

perus tuubi toppi, vero moda 9.95€

tollasen ostin ikeasta.



höhö tuli väärin päi:(

<3 elena

tiistai 7. helmikuuta 2012

What are words if you really don't mean them, when you say them?

Moi, kaikki mitä aion sanoo et mul on nyt blogi tauko koska en vaa jaksa kirjottaa tänne, ja toine syy kans siks koska mä tai mä ja mun siskot ollaan hävitetty kameran laturi... ja kuvia ei siis tule.

lauantai 4. helmikuuta 2012

This is something like a movie

Moikka teille kaikille taas pienen tauon jälkeen. Elikkä pakko vissii todeta et mä tosiaan mietin et poistaisin blogin, koska ei mul oo minkään näköstä intoa enää kirjottaa tänne. Mut en nyt oo ihan varma et kyl mä vissii kirjottelen jonku aikaa täs viel ainaki, ja jos into tulis takas ni jatkan sit kirjottelemist taas. Vaikka mun postauksii rupeis tulemaa harvemmas, ehkä kerran viikossa jopa niin se johtuu siitä että mä en jaksa tai ehdi tulla postaamaan tänne. Välillä vaan iskee sellane fiilis et nyt tekis mieli kirjotella jotai! Mut se fiilis tulee mul nykyään tosi harvoi.  Ei mulla nyt paljon muuta, et katellaan nyt mihin tulokseen päädyn ja sillai. Ja tähän alle tulee nyt muutama äsken otetti kuva, ja ne sit on tosiaan ihan web kuvia. :D Mut tos ekas kuvassa näkyy mun Iphonen uus kuori! Oon niin tosi rakastunu siihe:)

en jaksanu muokata tarkasti XD