perjantai 23. joulukuuta 2011

cant waiting tomorrow !

Moi!ihan ekaks en voi odottaa huomista, on joulu! saa olla perheen kanssa ja on rauhallinen tunnelma! ja muutenkin joulu on tosi mukavaa aikaa, vaikka ei lunta ookkaan! ja nyt ihan asiasta toiseen eli en oo nyt kirjotellu tällä viikolla koska olin siellä airistolla ja en jaksanu sit siel rupee, mitään sählää. kun se oli vähän sellanen chill out loma, eli me ei raistettu itteemme, köllötettiin sohvalla, jutetiin, saunottiin, nukuttiin ja käytiin muutaman kerran lenkillä. ja tietty me kateltiin ympärillemme. no tiistaina kun saavuttiin mä ja ella lähettiin sinne sähläämään, ja käytiin laiturilla se oli niin liukas et molemmat melkeen tippui sieltä! ja no sit loppu ilta vaan oltiin sisällä koneella tai loikoiltiin
no keskiviikkona me leivottiin pipareita, ja me haluttiin ellan kanssa sinne meille joulukuusi ni ähettiin hakee me sit sahattiin eipäveitellä se itri ja vietiin se ylös. no sit me ruvettii leipoo ensi iida leipos kauniin ruskeita ja tosi hyvän makusia pipareita, ja me koristetiin isinä sitte, sit alko mun ja ellan vuoro, ekaks me ei jaksettu tehä siit yhest enä piparei ni kaulittii se vaa ja sit painetii siihe pispiläl ja paistinlastal kuvii, no sit laitettii se uunii ja ella oli kääntäny uuni 300 asteesee vaik sen kuuluis olla 200 asteessa. no sit me siin leikattiin sellasii nauhoi iha rauhas joku 5min kunnes ella huutaa '' piparit'' ja mä huudan '' voi jumalauta'' sit katotaa uuniii leivin paperi palaa ellan äiti juoksee olohuoneest iha täysillä sinne ja vie sen paperin ulos ja piparit. sit koko talo o ihan savvussa ja ne piparit meni pilalle...no mut sit illal viel ella äiti tuli käymää siel ylhääl ja kattoo sitä kuusta sit se huutaa '' voi jumalauta, miks vitus teil on mänty tääl'' no ei se sit ollukkaa mikää kuusi... ja palautettii se mettää.
torstaina sitte ku mä heräsin menin alas ja ellan äiti sano et '' elena tee vaikka kanamunii, tai no älä en haluu tulipaloo...'' no me sit iidan kans siel sähättii ku ella nukkus viel, sit ella heräs me lähettii ellan kans kävelee päätettii sit vähä mennä kattoo maisemii, ja no me eksyttiin.. oltiin jossain crossi radan näkösel paikal, mis oli jäätävä hiekkamäki mikä oli ihan tosi tosi jäässä... no me sit lähettii kiipee sitä ylös.. no joo ei se ylös pääsemine ollu mitää verrattuna alas tuomisee, molemmat kaatus. ella lensi selällii ja mä lensin pää edel kivee päi.. no sit me keksittii reitti takas ja lähettii sit syömää lasagnee :D loppu päivä vaa köllötettiin ja kateltiin leffoi sun muuta :) tuol oli tosi kivaa! voisin mennä koska vaan uusiks! :)










tälläsii piparei me leivotaa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti